Over ons

JBB Civiel adviesbureau is een gespecialiseerd bureau dat kwalitatief hoogwaardige diensten levert op het gebied van de aanleg en beheer van de buitenruimte. Met onze ervaren medewerkers ontzorgen wij u als opdrachtgever op het gebied van directievoering en toezicht, projectleiding en contractmanagement bij de realisatie van infrastructurele projecten.

Wij onderscheiden ons door een praktische, flexibele aanpak waarbij het budget en de kwaliteit van het project niet uit het oog verloren wordt.

Met onze jarenlange ervaring in de grond-, weg- en waterbouw en met name op het gebied van directievoering en toezicht zijn wij de partner voor de projectbegeleiding van asfaltwerkzaamheden, reconstructies, herinrichting van de buitenruimte en nieuwbouwprojecten.

Onze directievoerders en toezichthouders ontzorgen u tijdens de gehele uitvoeringsfase. De focus hierbij ligt op administratieve vlak, naleven van het contract, borgen van de gerealiseerde kwaliteit door de aannemer en het afhandelen van de financiële aspecten van het project.

Bij JBB Civiel Advies staan ook contractmanagement en projectleiding centraal. Wij beschikken over ervaren projectleiders en contractmanagers waardoor wij deze belangrijke functies op de projecten zorgvuldig kunnen invullen.

Dit is mogelijk op productbasis waarbij wij het gehele pakket van u aannemen. Daarnaast bieden wij ook flexibele projectondersteuning zodat u zich niet hoeft te verbinden aan vaste overeenkomsten.

Wij begrijpen als geen ander dat projecten veel pieken en dalen bevatten en dat er daarom behoefte is aan flexibele capaciteit op afroep. Een uurtje is altijd mogelijk!

Check de rest van onze website voor meer informatie 

of neem contact met ons op via onderstaande knop